Ana Sayfa Gündem, Sağlık 29 Eylül 2020 1512 Görüntüleme

Gıdanı Koru” kampanyası

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Gıdanı Koru” kampanyası kapsamında etkinlik düzenledi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İstasyon Caddesinde Bakan Bekir Pakdemirli tarafından başlatılan “Gıdanı Koru, sofrana sahip çık” isimli kampanya kapsamında bilinçlendirme etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personeli, vatandaşa kampanya logolu geri dönüştürülebilir çanta, mutfak önlüğü, şapka gibi hediyeler dağıttı. Düzenlenen etkinlikte gıda israfı ve gıdaların yeniden kullanımı hakkında afiş ve broşür dağıtımı yapıldı.
Etkinlikte konuşma yapan Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Funda Özel “Dünya’da her gün 25 bin insan açlık sebebi ile hayata gözlerini yummaktadır. Ülkemizde her yıl 1.7 milyar ekmek çöpe atılmaktadır. Alışveriş yaparken ihtiyacımız kadarını almalı, aldığımız ürünleri iyi muhafaza etmeli ve etkin kullanmalıyız. Gıda bizim milli servetimizdir, ona sahip çıkmak vatandaşlık görevimizdir.” şeklinde konuştu.
Gün boyu süren etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgisi gösterdi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Atatürk Anıtına çelenk kondu

Atatürk Anıtına çelenk kondu

Tema Tasarım | Osgaka.com