Ana Sayfa Gündem 3 Ekim 2020 705 Görüntüleme

Çölgeçen’e plaket verildi

Büyükmandıra Atatürk İlkokulu’nun tüm sıralarını tekli sıralar ile yenileyen Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen’e İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve okul aile birliği tarafından plaket verildi.

Koronavirüs salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Büyükmandıra Atatürk İlkokulunun eğitim-öğretime sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanması için okul tarafından talep edilen tekli sıralar Büyük Mandıra Belediyesi tarafından alınarak Büyükmandıra Belediye Başkanımız Ersan Çölgeçen tarafından okula teslim edilmişti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı; geçtiğimiz günlerde Büyükmandıra Atatürk İlkokulunu ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen’e yaptığı destek ve katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve okul aile birliği tarafından plaket verildi.
Konu ile ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat; “Büyük Mandıra Belediye Başkanımız Ersan Çölgeçen Atatürk İlkokulumuzun tüm sıralarını yeniledi. Kendisine eğitime verdigi bu anlamlı destek için Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ailesi olarak teşekkür ediyorum.” Dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ise, “Büyükmandıra Belediye Başkanımız Ersan Çölgeçen’e; Atatürk İlkokulu’na yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve okul aile birliği tarafından verilen plaketi takdim ettik. Okulumuza kazandırdığı öğrenci sıraları için başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.
AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı ise şunları ifade etti: “Büyükmandıra Belediye Başkanımız Ersan Çölgeçen’e;
Büyükmandıra Atatürk İlkokulu’na yapmış olduğu destek ve katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve okul aile birliği tarafından verilen plaketi Milletvekilimiz Sn. Selahattin Minsolmaz, Alpullu Belediye Başkanımız Sn. Erhan Ceylan ve İlçe Milli Eğitim Müdiremiz Sn. Kadriye Kahraman Tokat ile birlikte takdim ettik. Okulumuza kazandırdığı öğrenci sıraları için Değerli Başkanımıza teşekkür ederim.”

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com