Ana Sayfa Gündem 8 Ekim 2020 721 Görüntüleme

Bir kitap da sen bağışla!

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları’nın başlattığı “Bir Kitap da Sen Bağışla” kampanyasına 15 kitapla destek veren Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için kitap bağışında bulunduk. Lüleburgazlıları bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları’nın ihtiyaç duyulan yerlere gönderilmek üzere başlattığı “Bir Kitap da Sen Bağışla” kampanyasına destek verdi. Başkan Gerenli 15 kitapla kampanyaya destek olurken kitapları CHP Kadın Kolları Yönetimi’ne teslim etti.
ATATÜRK VURGUSU
Gerenli’nin bağışladığı kitaplar arasında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” adlı ölümsüz eseri de yer aldı. Gerenli, “Burada gerçekleştirilen etkinlik çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgiye ulaşmasında çok önemli bir yere sahip. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için kitap bağışında bulunduk. Lüleburgazlıları bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com