Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Habitat Derneği iş birliğinde Kırklareli için “Dijital Eğitim Seferberliği” başlıyor. Kırklareli’de başlatılacak olan “Dijital Eğitim Seferberliği” ile ilgili olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada; “Eğitimler, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır” denildi.
“Kırklareli Dijital Eğitim Seferberliği” ile bireyleri, toplulukları ve işletmeleri bir araya getirerek; onların büyümek için ihtiyaç duydukları becerilere, kaynaklara ve bilgilere erişmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor. Çalışma kapsamında Türkiye toplumunun ve ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi farkı eğitime, programa ve atölye çalışmasına ev sahipliği yapılacak.
Kırklareli’de başlatılacak olan “Dijital Eğitim Seferberliği” ile ilgili olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Habitat Derneği ile imzalanan Bölgesel Topluluk Merkezi İşbirliği Protokolü kapsamında, Habitat Derneği’nin başlattığı online eğitim hareketine destek veriyoruz ve daha çok kişinin bu eğitimlerden yararlanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Siz de online gerçekleştirilecek eğitimlere katılabilir ve etkileşimli olarak becerilerinizi geliştirebilirsiniz.
“Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!”
Eğitimler, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Katılmak istediğiniz her eğitim için ayrı ayrı aşağıdaki başvuru formlarını doldurmanız gerekmektedir. Eğitim gününden 1 (Bir) gün önce eğitimin gerçekleştirileceği Zoom Programı bağlantı linki başvuru yapmış olduğunuz mail adresine gönderilecektir.
NOT: Eğitimlere katılım ücretsizdir. Eğitim sonrasında katılımcılara Blockchain Altyapısı ile Online Katılım Belgesi verilecektir.
EKİM AYI İÇERİSİNDE ONLİNE OLARAK YAPILACAK OLAN EĞİTİM PROGRAMLARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDEDİR:
1-) “BİREYLER İÇİN FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMİ”
Eğitim Tarihi: 13 Ekim 2020
Eğitim Saati: 14.00 – 16.00
Eğitim İçeriği: Temel Finansal Okuryazarlık Prensipleri, Hedefler, Bütçe, Harcamalar, Borçlar, Birikim, Yatırım – Finansal Güvenlik.
“Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitimi”ne başvurmak için https://form.jotform.com/202724250393955 linkini tıklayınız.
2-) “DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ”
Eğitim Tarihi: 15 Ekim 2020
Eğitim Saati: 14.00 – 16.00
Eğitim İçeriği: Hedef Kitle Seçimi, Rakip Analizi, Pazar Araştırması, Sosyal Medya Araçları, Ürün ve Hizmet Tanıtımı, İnternet Reklamcılığı, E-Ticaret ve Ödeme Sistemleri, E-Ticaret Mevzuatı.
“Dijital Pazarlama Eğitimi”ne başvurmak için https://form.jotform.com/202723101842948 linkini tıklayınız.
3-) “KOBİ’LER İÇİN DİJİTAL İŞ SÜREÇLERİ EĞİTİMİ”
Eğitim Tarihi: 27 Ekim 2020
Eğitim Saati: 13.00 – 18.00
Eğitim İçeriği: Dijital Okuryazarlık (El Kitabı), Dijital Dünya’nın Tanımı, Tarihi ve Önemi, Dijital Ortamda Organize Olma, KVKK ve KVKK’nın Önemi, Dijital Araçlar (İletişim Uygulamaları (Mesajlaşma/Eposta Uygulamaları), Proje/İş Yönetimi Uygulamaları, Dijital Öğrenme/Yayın Ortamları, Veri Depolama ve Dokümantasyon Uygulamaları, Web Sitesi Oluşturma Araçları, Sosyal Medya Yönetimi ve Etkinliği Araçları, Dijital Tasarım Araçları, Değerlendirme/Anket/Form vb. Araçlar).
“KOBİ’ler için Dijital İş Süreçleri Eğitimi”ne başvurmak için https://form.jotform.com/202732016397958 linkini tıklayınız.
4-) “ÇEVRİMİÇİ GÜVENLİK EĞİTİMİ”
Eğitim Tarihi: 20 Ekim 2020
Eğitim Saati: 19.00 – 21.00
Eğitim İçeriği:
Sosyal Medya’ya Giriş, Güvenlik Önlemleri, Gizlilik Ayarları, Kriz Anında Doğru Bilgi Alma ve Bilgiyi Doğrulama, COVID-19 ile İlgili Yayılan Bilgiler ve Bilgiyi Doğrulama, Bilgi Doğrulama Platformları, Dijital Hukuk, Facebook Bize Neler Sağlıyor?, Siber Zorbalık.
“Çevrimiçi Güvenlik Eğitimi”ne başvurmak için https://form.jotform.com/202722524393957 linkini tıklayınız.
5-) “FİNANSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ”
Eğitim Tarihi: 22 Ekim 2020
Eğitim Saati: 14.00 – 16.00
Eğitim İçeriği: İyi borçlanma, kötü borçlanma ve Krediler hakkında bilinmesi gerekenler, Kredi kartı, Kredi çeşitleri, Kredili mevduat hesabı, İhtiyaç kredisi, Konut kredisi, Kredilendirme sisteminin yapısı, Sistem içerisinde arka plandaki oyuncular, Maliyetler, Ödeme zamanları, Talepler, Diğer haklar ve Finansal Risk Yönetimi, Risk raporu, Risk merkezi, Kredibilite.
“Finansal Risk Yönetimi Eğitimi”ne başvurmak için https://form.jotform.com/202731412860952 linkini kullanabilirsiniz.”