Ana Sayfa Gündem, Sağlık 12 Kasım 2020 2196 Görüntüleme

UYARI LEVHASI ASILACAK

Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan son kararla, covid-19 pozitif veya temaslısı bulunan apartmanlarda, apartman yöneticileri tarafından bina girişlerine uyarı levhası asılmasına karar verildi.
Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 10.11.2020 tarh ve 2020/127 nolu kararına göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında Kırklareli genelindeki tüm Kamu Kurumlarında ikinci bir emre kadar, 10.11.2020 tarihinden geçerli olmak üzere mesai saatlerinin 09.00-17.00 saatleri arasında olmasına, öğle dinlenme süresinin 12.30-13.30 olarak devam etmesine oybirliği ile karar verildi.
Yine aynı karar kapsamında Kırklareli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan son kararla, covid-19 pozitif veya temaslısı bulunan apartmanlarda, apartman yöneticileri tarafından bina girişlerine apartmanlarında koronavirüs pozitif veya temaslısı bulunduğuna dair uyarı levhası asılmasına da karar verildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com