Ana Sayfa Gündem 3 Şubat 2021 1644 Görüntüleme

KTSO Başkanları Ilık ve Özsan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Çiler’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

HABER: CEYHUN ÇOLAK

 

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 20 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilen Kırklareli 7. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyen AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile yeni seçilen il yönetimini kutlar, görevlerinde başarılar dilerim. Birlik beraberlik içerisinde Kırklareli’ye güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’de; “Öncelikle bizleri ziyarette bulunmuş olduğunuz için yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Allah’ın izniyle yeni yönetimimizle birlikte beraberlik ve dayanışma içerisinde Kırklareli’de güzel işler yapacağız. Birlik beraberlik içerisinde hareket edip Kırklareli’ye hizmet edeceğiz” dedi.

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com