Ana Sayfa Gündem 5 Şubat 2021 1437 Görüntüleme

Başkan Melis Sezer; “Kadınlarımızla Destan Yazacağız”

AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer, 6. Olağan Kadın Kolları Kırklareli İl Kongresine AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve üyeleri ile katıldılar.

HABER: CEYHUN ÇOLAK

Babaeskili AK Kadınlar “Yeni Kırklareli için” Gümbür Gümbür geliyor.

AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve üyelerimiz ile birlikte “Yeni Kırklareli için” Gümbür Gümbür katılım sağlayarak destek verdik. Babaeski’de kadınlarımızla birlikte şimdiye kadar çok güzel çalışmalara imza attık, bundan sonrada yepyeni çalışmalarımızla Babaeski’de ve Kırklareli’de durmadan devam edeceğiz. Göreve seçilen Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.

Başkan Melis Sezer; “Kadınlarımızla Destan Yazacağız”

Başkan Melis Sezer, Kırklareli’de ve Babaeski’de yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızla Destan yazacağız dedi.

AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Fatih Yağcı, 6. Olağan Kadın Kolları Kırklareli İl Kongresi sonrası gazetemize yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

“6. Olağan Kadın Kolları Kırklareli İl Kongremizi, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcımız Sn. Serpil Kavrak, Edirne Milletvekilimiz Sn. Fatma Aksal, Milletvekilimiz Sn. Selahattin Minsolmaz, İl Başkanımız Sn. Alper Çiler ve teşkilatımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Göreve seçilen Sn. Hanife Büyükyeğen ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.”Dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com