Ana Sayfa Gündem 15 Kasım 2016 1409 Görüntüleme

Avuçlar şehit kaymakam için açıldı

Türkiye genelinde okutulan Mevlid-i Şerif, Babaeski’de de gönülleri doldurdu. Besmele ile açılan avuçlar şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk ve tüm şehitlere rahmet diledi.
Dua ile açıldı avuçlar. Rahmeti için dualar, şahadetler diledi kullar Rabbi’nden. Nur diledi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için. Babaeski Büyük Cami’de okutulan Mevlid-i Şerif ile rahmet dilendi tüm şehitlere. Canını devleti ve milleti için esirgemeyen şehitlerden birisi de Mardin’in Derik Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk. 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olan tüm canlar başta olmak üzere Şehit Kaymakam için de avuçlar açıldı.
Babaeski Kaymakamlığı tarafından okutulan Mevlid-i Şerif’te avuçlar açılıp rahmet dilendi. Dualar, aflar semaya yükseldi. Gönüllerde Allah, dillerde dua ile maneviyata yöneldi Babaeski’de yürekler. Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Mevlid-i Şerif’in ardından “Bu gün şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk kardeşimiz için tüm Türkiye’de olduğu gibi biz de Babaeski’de Kuran-ı Kerim okuttuk. Allah mekanını cennet etsin. İnşallah en kısa zamanda bu terör belasını Türkiye’de defedecek ve biz de bir daha bu değerli kardeşlerimizi şehit vermek zorunda kalmayacağız. Tabi bu Kuran-ı Kerim’ler onun nezdinde bütün şehitlerimize, ruhlarına gitsin inşallah. Biz de onların bu şahadetleri karşısında onları layık olmaya çalışacağız ve ülkemizi bu şer odaklarına teslim etmeyeceğiz.” sözlerini dile getirdi.
Mevlid’in ardından gül suyu ve lokum ikram edilirken Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı “Kaymakamımızın böyle hunharca bir şekilde katledilmesinden dolayı üzgünüz. Şehit oldu. Babaeski Kaymakamlığı tarafından Kaymakamımız için mevlit okutuldu. Ben kederli ailesine ve bütün Türkiye’ye baş sağlığı diliyorum. Allah kabul etsin. Mevlid’i okutanlardan da Allah razı olsun.” sözlerini dile getirdi. Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş temsilcisi mevlide katılım gösterdi. (Hicran SÜNGÜ)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com