Ana Sayfa Gündem 23 Mart 2021 1153 Görüntüleme

En Genç Başkan, Zortul Medya’yı ziyaret etti

Halkçı Liseliler Babaeski İlçe Başkanı Emirhan Bülbül, Zortul Medya’yı ziyaret etti.

Halkçı Liseliler Babaeski İlçe başkanı Emirhan Bülbül gazetemize yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

“Zortul Medya’ya yayın hayatında başarılar dilerim.

Halkçı Liseliler kısa vadede lise öğrencilerinin sorunları üzerinde farkındalık oluşturmayı, uzun vadede sosyal demokrasi, birlik ve beraberlik kavramları üzerinde bilinç oluşturmayı hedefler. Bizlerde Babaeski’de Halkçı Liseliler Babaeski İlçe Başkanlığı olarak bu yönde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Malum Pandemi sürecinde aktif etkinlikler olamasa da, genellikle arkadaşlarımızla  zoom üzerinden toplantılarda veya sosyal medya ile iletişim kurarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Halkçı Liseliler Genel Başkanımız Yusuf Ali Yılmaz ile sürekli irtibat halindeyiz. Halkçı Liseliler Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi ve Trakya Bölge Sorumlusu Yavuzcan Gökalp’in de Lüleburgazlı oluşu dolayısıyla sürekli irtibat halindeyiz.

Halkçı Liseliler olarak çok farklı, çok güzel projelerimiz var. Pandemi sonrası için çok iyi çalışıyoruz. Herkese sağlık dolu yarınlar diliyorum.” Dedi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com