Ana Sayfa Gündem 8 Nisan 2021 1440 Görüntüleme

BABAESKİ SARIGÜL ‘ Ü BEKLİYOR

  • Hakan İnanç ‘ ın, ilçe başkanlığı görevine getirilmesiyle birlikte, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Babaeski ilçesinde uçuşa geçti. Üye kayıtları tavan yaparken, gençlik ve kadın kolları ile de iddialı hale geldiler. Bizden söylemesi; Babaeski ‘ de bu kadrolar büyük işler yapar

 

ÖZEL HABER: ŞENOL GONCAGÜL / CEYHUN ÇOLAK

Babaeski Belediyesinde uzun süre zabıta müdürlüğü yaptıktan ve emekli olduktan sonra, gelen bir çok teklife karşılık, Türkiye Değişim Partisi (TDP) ilçe başkanlığı görevini kabul eden Hakan İnanç, kıza zamanda Babaeski siyasetine damgasını vurdu.

 

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI DA İDDİALI

 

Siyasi partilerin başarı veya başarısızlığında en önemli role ve paya sahip olan kadın ve gençlik kolları teşkilatları, Babaeski TDP ile daha bir renk kazandı. İddialı isimlerden oluşan kadın ve gençlik kolları ile kentteki üye sayıları da giderek artıyor.

 

SARIGÜL GELECEK

 

TDP Lideri Mustafa Sarıgül, önümüzde belirlenecek bir tarih ile Babaeski’ye gelecek. Hem ilçe kongresine, hem de aynı gün yapılacak olan parti binasının açılışına iştirak edecek. Gece de, ilçe başkanı Hakan İnanç ‘ ın evinde misafir olacak. Babaeski’de, herkesin beğendiği ve ilgisini çeken bir parti binasını kısa zamanda açan Hakan İnanç, yapılacak ilk yerel veya genel seçimde de, partisini Babaeski ‘ de ilk sıraya çıkarmak için iddialı görünüyor.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tonguç ile Başaran anılacak!

Tonguç ile Başaran anılacak!

Tema Tasarım | Osgaka.com