Ana Sayfa Gündem 8 Nisan 2021 1407 Görüntüleme

Avcıların Yeni Başkanı “Selim Yavuz” seçildi

Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği, 5 Nisan 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdikleri seçim ile yeni Başkanlarını, yönetim kurulu üyelerini ve denetleme kurulu üyelerini seçtiler.

Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği yeni Başkanı Selim Yavuz seçilirken, Yönetim kurulu asil üyeleri Selim Yavuz, Gündüz Yatmaz, Tezgün Şen, F. Tufan Tezcan, Tugay Abalı, yedek üyeleri Şener Uygun, Levent Öztürk, Tamer Avcı, Ufuk Yavaş, Yiğit Paçan, Denetleme Kuruluna Levent Çetinkol, Güner Zengin, İsmail Cesur, Aydın Tüşun, Zafer Bakkaoğlu ve Umut Tunç seçildiler.

Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği seçimi şöyle gerçekleşti. Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği seçimi Mehmet Ali Nizam’ın açılış konuşması ile başladı. Yoklamanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Teşekkülü oluştu. Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği seçimine verilen öneri ile Divan Başkanı Erdinç Hasip seçildi. Divan Başkanı Erdinç Hasip, Yönetim ve Denetim Raporunun okunması için Mehmet Ali Nizam’a söz verdi. Mehmet Ali nizam 2018 – 2021 yılları arası faaliyet raporunu okudu. Mevcut yönetim ve denetleme kurulları aklanması için oylama yapıldı. Tahmini bütçe oluşturuldu. Yeni Yönetim ve denetim kurulları oy birliği ile oluşturuldu. Dilek ve temennilerle seçim sona erdi. Yeni üye aidatları ve yeni üye başlangıç rakamları belirlendi.

Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Selim Yavuz, tüm üyelere ve bir önceki dönem Başkanı Mehmet Ali Nizam’a çok teşekkür etti.  

Babaeski Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneğinin tek kadın avcısı Hülya Güder, yeni seçilen Başkan Selim Yavuz’u tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EFOD’A ALTIN MADALYA

EFOD’A ALTIN MADALYA

Tema Tasarım | Osgaka.com