Ana Sayfa Gündem 22 Nisan 2021 721 Görüntüleme

2 ESKİ/MEYEN BAŞKANDAN İYİ HABER VAR

  • Zortul Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, telefon ile arayarak, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Babaeski eski belediye başkanı av. Haluk Sezer ‘ den “gayet iyi ve evimdeyim” müjdesini aldı.
  • Lüleburgaz Devlet Hastenesindeki tedavisi devam eden Lüleburgaz eski belediye başkanı Emin Halebak ‘ ı arayan Frekans Gazetesi yazı işleri müdürü Özkan Başaran, Halebak ‘ ın “Gayet iyiyim. Tedavim başarılı şekilde devam ediyor.” Müjdesi ile “Merak eden partililerime ve halkıma durumu bildirin” mesajını gazetemiz aracılığı ile iletti.

Şenol Goncagül / Özkan Başaran

Özel Haber

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve özellikle de son günlerde Türkiye rekortmeni haline gelen Kırklareli ilindeki salgın vakaları nedeniyle ölümler ve ağır tedaviler hızla devam ediyor.

Halebak “iyiyim”

Önceki Dönem Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ın, corona virüse yakalandığı ve Lüleburgaz Devlet Hastenesinde tedavi altına alındığı öğrenilmişti. Frekans Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Yeşilyurt Gazetesi köşe yazarı Özkan Başaran, Emin Halebak ‘ ı arayarak, durumunu sordu. Tedavisinin devam ettiğini ve durumunun iyi olduğunu belirten Emin Halebak ayrıca “Gazeteniz aracılığı ile partililerime ve halkıma, durumumun iyi olduğunu ve merak edilecek bir şeyin olmadığını iletin” dedi.

 

Tezsezer hastaneye kaldırıldı

 

Babaeski’nin önceki belediye başkanlarından 59 yaşındaki Haluk Tezsezer, şiddetli öksürük nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tezsezer’in koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, bir süredir öksürük şikayeti bulunan Tezsezer, öksürüğü artmasına rağmen koronavirüs testi yaptırmadı.

2 Nisan’da evindeyken öksürüğü şiddetlenen Tezsezer, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’da özel bir hastanede tedaviye alınan Tezsezer’in koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

 

Sağlık durumu gayet iyi

 

Av Haluk Tezsezer’in sağlık durumunu öğrenmek üzere telefonla arayan Zortul Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zortul, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Av Haluk Tezsezer “Sağlık durumum gayet iyi. Eve geldim. Kontrollere gidiyorum. Herkesin, gerekli tedbirlere sonuna kadar uymalarını öneriyorum. Bizzat gördüm ki; bu işin şakası yok” dedi

 

Her 2 başkana da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com