Ana Sayfa Gündem 26 Nisan 2021 683 Görüntüleme

Babaeskili AK Kadınlardan Kan Bağışı

HABER: ŞENOL GONCAGÜL

AK Parti Babaeski Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer, AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ve AK Parti Babaeski Kadın Kolları Üyeleri 22 Nisan 2021 Perşembe akşamı Babaeski’de Hükümet Konağı önünde Türk Kızılay’ın gerçekleştirdiği Kan Bağışına katılarak destek verdiler.

22 Nisan 2021 Perşembe günü Babaeski’de Hükümet Konağı önünde Türk Kızılay’ın gerçekleştirdiği kan bağışında Babaeski’den 68 ünite kan bağışı yapıldı.

AK Parti Babaeski Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer, kan bağışının özellikle Pandemi şartlarında çok önemli olduğunu belirterek, tüm vatandaşları kan bağışına davet etti.

Başkan Sezer; “AK Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ve AK Parti Babaeski Kadın Kolları Üyelerimize yaptıkları kan bağışından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Türk Kızılay’a daha fazla kan bağışı yaparak desteklerimizi arttıracağız. Özellikle mübarek Ramazan ayında yapılan bu bağışların daha fazla önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesi gönüllü kan bağışına davet ediyorum. Dedi.

TEŞEKKÜRLER KAN DOSTU BABAESKİ

Kendi özgür iradesiyle, hiçbir karşılık beklemeksizin, gönüllü, düzenli ve bilinçli olarak Türk Kızılay’a destek olan bağışçıları bir kez daha kutluyoruz. Unutmayalım ki, 1 ünite kan, 3 hayat kurtarır ve kan herkese lazımdır. Türk Kızılay’a bu güne kadar yaptığı bağışlar ve kurtardığı hayatlar nedeniyle tüm Babaeski halkına bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyoruz .

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com