Ana Sayfa Gündem 11 Mayıs 2021 767 Görüntüleme

Kırklareli’de tam kapanmada Dronelu denetleme

Tam Kapanma Döneminde Havadan (İHA)  ve Karadan Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler 7/24 aralıksız devam ediyor 

 

Salgın yayılımını kontrol altına almak için uygulanacak olan “Tam Kapanma Döneminde”; Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimler Kırklareli Valisi Osman BİLGİN’ in yönetim ve koordinesinde karadan İl, İlçe Merkezleri ve şehir giriş çıkışlarında bulunan uygulama noktalarında görevlilerimiz, kolluk kuvvetlerimizce ve havadan da il genelinde tam gün Drone (İHA) İnsansız Hava Araçları ile aralıksız devam ediyor.

Havadan ve Karadan devam eden Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimlerde 17 gün boyunca uygulanacak tam gün Sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca dışarıda bulunan kişiler tek tek durdurularak sokağa çıkma kısıtlamasından herhangi bir muafiyetinin bulunup bulunmadığı, kişinin bulunduğu yerin/zamanın, muafiyetin nedeni, zamanı ve güzergahı ile uyumlulukları kontrol ediliyor.

Birlikte Başaracağız KIRKLARELİ

Maske + Mesafe + Temizlik

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com