Ana Sayfa Gündem 11 Mayıs 2021 844 Görüntüleme

Vekil Gündoğdu; “Pazarcı Esnafı Can Çekişiyor”

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun Esnaf Ziyaretleri Hakkında yaptığı  Basın Açıklamasında şunları ifade etti;

Pandemi dönemi alınan yanlış kararlar nedeniyle tüm esnaf adeta can çekişiyor.

17 günlük tam kapanmada küçük esnafı ve pazarcı esnafı düşünmeden alınan hatalı kararlar vatandaşların ve esnafın tam bir karmaşaya sürüklenmesine neden oldu.

Bir hafta sonra uyarılarımız sonucunda kısmi olarak hatadan dönülerek pazarcı esnafın tezgâh açması sağlandı.

Hazırlıksız tezgâh kapatan esnaf, bu kez de hazırlıksız bir şekilde tezgâh açarak ekmeğini çıkarmaya çalışıyor.

08.05.2021 tarihinde pazar yerimizi ziyaret ederek, esnaf arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, dertlerine ortak olduk, Kadir gecelerini kutladık.

Biryanda salgınla mücadele eden vatandaşlarımız ve esnafımız, bir yandan da hibe geçim desteğinden yoksun ekmek, aş, iş mücadelesinde sahipsiz bırakılmıştır.

Yaşadığımız tüm zorluklara rağmen bu sıkıntılı süreci hep birlikte, dayanışma içerisinde atlatacağız ve sağlık huzur dolu günlere kavuşacağız.Saygılarımla

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com