Ana Sayfa Gündem 25 Mayıs 2021 698 Görüntüleme

DOĞUM GÜNÜNE “ÖZEL PLAKALI” ARAÇ

  • Zortul Medya Grubu ‘ na genel yayın yönetmeni olan 35 yıllık gazeteci Şenol Goncagül ‘ e, doğum günü olan 22 mayıs cumartesi günü, medya yayın grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul ‘ dan bir jest yapıldı. Kendisine tahsis edilen ve plakasında da (Şenol Goncagül’ün baş harfleri olan) SG harfleri bulunan otomobilin anahtarı, bizzat teslim edildi. 10 ayı geçen zamandan beridir ağır tedavisi devam eden Goncagül ‘ e tahsis edilen aracı, tedavileri tamamen bitene kadar başka bir isim kullanacak.

Ceyhun Çolak

Özel Haber

 

Yakalandığı covit – 19 hastalığı nedeniyle aylarca T.Ü. Tıp Fakültesi ve Lüleburgaz Devlet Hastanesinde, ardından da evinde hasar tedavileri gören gazeteci Şenol Goncagül; beyin, akciğer, safra kesesi hasarları yaşamış, entübe ve yoğun bakımda ağır tedaviler görmüştü. Geride kalan 10 aya rağmen, tedavileri sona ermek üzere olan Goncagül, bu tedavilerine devam ederken, aylarca felç yaşamış ve bu hasarı da geride bırakmıştı.

 

DAHA FELÇ HALDEYKEN SAHAYA DÖNDÜ

 

Cumhuriyet tarihinin (Cumhuriyet Gazetesi’nden sonra) en eski ikinci gazetesi olan Yeşilyurt Gazetesi ‘ nin, yakın bir gelecekte (Yeni Asır Gazetesi benzeri) Trakya’nın tek bölgesel yayını olma yolunda olduğunu müjdelemek üzere, Goncagül’ü tedavi gördüğü Lüleburgaz Devlet Hastanesinde ziyaret eden Zortul Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, bu tarihi projenin genel yayın yönetmenliğini teklif etti. Henüz daha felç durumunda olan Goncagül, teklifi kabul etti ve hastaneden eve çıktığında da sahadaki yerini aldı.

DUYGULANDIRAN JEST

Doğum günü olan 22 mayıs tarihinde, (plaka harfleri, Şenol Goncagül’ün baş harflerini taşıyan) SG olan aracın anahtarı, bizzat Murat Zortul tarafından teslim edildi. 10 ayı aşkın bir zamandır halen devam eden covit – 19 hasarlarının tedavileri nedeniyle, ağır ilaçlarda kullanan Goncagül, şimdilik tahsis edilen aracını kendisi kullanamayacak. Şöför ile kullanımı sağlanacak araç ile de, Trakya ‘ nın dört bir yanına özel röportaj ve araştırma dosyaları için gidilecek.

Zortul Medya Grubu olarak da, Şenol Goncagül’ün doğum gününü yeniden kutluyor ve geçmiş olsun diyoruz.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com