Ana Sayfa Gündem 3 Haziran 2021 861 Görüntüleme

TDP Babaeski İlçe Başkanlığını “Sarıgül” Açacak

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 3 Haziran 2021 Perşembe günü (bugün) partisinin Babaeski 1. Olağan kongresi ve parti binası açılış törenine katılmak üzere Babaeski’ye geliyor.

ÖZEL HABER: ŞENOL GONCAGÜL

Türkiye Değişim Partisi Babaeski İlçe Başkanı Hakan İnanç programı şöyle açıkladı;

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımı ile 3 Haziran 2021 Perşembe günü gerçekleşecek olan Babaeski 1. Olağan Kongresi saat 12.00’da Babaeski Belediye Sarayı Tansa Düğün Salonunda yapılacak. İlçe Kongresinden sonra Genel Başkan Sarıgül Saat: 13.30’da TDP Babaeski İlçe başkanlığı parti binasının açılışını gerçekleştirecek.

Sarıgül, parti ilçe başkanlığı binası açılışı sonrasında Babaeski belediye başkanlığını, Babaeski esnafını, Babaeski kapalı Pazar yerini ziyaret edecek.

Sarıgül’den “Zortul Medya’ya” Özel ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 3 Haziran 2021 Perşembe günü Zortul Medyayı, Babaeski Zortul Medya Plaza’da ziyaret ederek çok özel açıklamalarda bulunacak.

Başkan İnanç ayrıca şunları ifade etti;

Türkiye Değişim Partisi’nin İLKELERİ:

Birinci ilkemiz, “konuşma-yap”, İkinci ilkemiz, “sorun çıkarma-çöz”

Üçüncü ilkemiz, SORUN ÇÖZMEK İÇİN

Ya bir yol bul ,Yol yoksa bir yol aç, Hiçbirini yapamıyorsan, yoldan çekil, yapan gelsin.

BİZ YAPARIZ 

FİKRİMİZ, ENERJİMİZ, TECRÜBEMİZ, KADROMUZ VAR

BİZ ÇÖZERİZ

Benliğimizi Aşan Vatan Ve Millet Sevgimiz, Herkesi Kucaklayan Şefkatimiz, Kimsenin Cesaret Edemeyeceği Millet İçin Cesur Projelerimiz Var

Türkiye’yi ve Milletin Kötü Talihini Değiştirmeye  G     E     L     İ     Y     O    R      U     Z

“Yeni Türkiye’ye Ulaşmanın Yol Haritası” “ÇARE – Politikalar” metni Türkiye Değişim Partisinin hedefi olan Yeni Türkiye’ye ulaşmanın “yol haritasıdır”.

Görgüsü, bilgisi ve birikimi her gün artan ülkemiz insanlarının hak ettiği yeni düzenin, yurttaşı olmaktan onur duyacağımız yarının Türkiye’sine ulaşmanın programıdır.

Bu program, gelir ve refah dağılımı dengeli, sürdürülebilir kalkınma, rekabet gücü yüksek ve dünya ile bütünleşmiş bir ekonomi ile toplumsal dönüşümü ve demokratikleşmeyi beraberce ve bütüncül olarak sahiplenen Türkiye Değişim Partisi’nin yapacaklarını içerir. Bu anlamıyla da aynı zamanda Türkiye Değişim Partisi’nin topluma söz verişidir.

Türkiye Değişim Partisi’nin, toplumun değişim talebine, karmaşıklaşan hayatın sorunlarına, tıkanmış siyasete, yeni bir dünyanın yarınlarına cevap üretme çabasının ürünü olan “ÇARE – İlkeler ve Tercihler” manifestosunun eylem planıdır.

“ÇARE-Politikalar” dinamiktir, çünkü günün koşullarına uygun olarak, değişebilir, gelişebilir. Karmaşıklaşan yeni gündelik hayatın önümüze çıkaracağı sorunlara, tehditlere ve fırsatlara karşı “ÇARE-İlkeler ve Tercihler” ışığında değiştirilebilir. Bu program, sürdürülebilir bir anlayışla oluşturulmuş dinamik bir programdır. Dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeler ışığında ve tüm üyelerimizin katkılarıyla ve katılımcı bir anlayışla, her ihtiyaç duyulduğunda güncellenecektir.

“ÇARE-Politikalar” aynı zamanda hem yerel hem evrensel olma iddiasını taşır. Çünkü örgütümüzün yerel sorunlarına ürettikleri yerel çözümler kadar ulusal sorunlarımıza ürettiği cevaplarla da evrensel sorunlara çözüm modelleri önerme iddiasını taşır.

Eskimiş ve hantal yönetim mekanizmalarının tümünün yeniden yapılandırma politikalarıyla, siyasi yapıyı tam demokrasiye ulaştıracak siyasetin demokratikleştirilmesi politikalarıyla, yoksulların sayısını ve yoksulluğu artıran ekonomiyi sürdürülebilir kalkınma ve adil gelir dağılımına sahip ekonomiye çevirecek politikalarıyla bir bütündür.

Her bir yurttaşımızın kendini ilgilendiren her türlü karara katılabildiği, denetleyebildiği, katılımcı demokrasinin bir yaşam biçimi haline dönüştüğü, demokratik toplum ve gönüllü yurttaşlık idealimize ulaşmanın yollarını ve politikalarını içerir.

Ülkemizde daha huzurlu, daha gelişmiş, daha eşit, daha özgür, ötekisi olmayan, daha adil, hukuku ve medeniyeti özümsemiş, sevgiyi ve bilgiyi paylaşarak çoğaltan, varlığı ve bereketi zengin bir hayata ulaşabilmek için değiştirmemiz gereken her şey ve her alan için “değişim politikalarını” kapsar. Bu anlamda ilerici, değişimci ve rasyoneldir.

“ÇARE-Politikaların” her bir maddesi üç sınır içinde tartışılabilir, değiştirilebilir. Tartışılmalı ve değiştirilmelidir de. Birinci sınır “ÇARE-İlkeler ve Tercihler” ile çelişmeyecek, ikinci sınır da ülkemiz için yararlı ve gerekli olacak, üçüncü sınırımız da bilime uygun ve rasyonel olacak. Bu üç ilke içinde, her bir yurttaşımızın ve üyemizin katkısı bizi ve bu politikalar manzumesini zenginleştireceğine inanıyoruz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com