Ana Sayfa Gündem 3 Temmuz 2021 831 Görüntüleme

PAVEL BANYA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİK

  • Bulgaristan Pavel Banya Belediye Başkanı İsa Beşoğlu ‘ nu makamında ziyaret eden Zortul Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul, “son derece güzel bir yer. Çalışkan bir Belediye Başkanı var. Güzel bir soh bet gerçekleştirdik” dedi

 

Şenol Goncagül

Özel Haber

 

Bulgaristan Eski Zağra bölgesindeki  Pavel Banya şehri belediye başkanı olarak mazbatasını 08 / 11/ 2019 tarihinde  alan ve göreve başladıktan sonra, beldesinin tanıtımı ve kalkınmasında önemli bir rol üstlenen Belediye Başkanı İsa Beşoğlu ile makamında görüştük.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Zortul Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Zortul ‘ dan, medya grubu ile ilgili bilgiler alan Belediye Başkanı İsa Beşoğlu, ardından da beldesi ile ilgili geleceğe dair projelerini, Murat Zortul ile paylaştı.

PAVEL BANYA CAZİBE MERKEZİ OLMA YOLUNDA

Pavel Banya, Bulgaristan‘ın Eski Zağra ilinde bulunan bir şehir ve belediye. Şehir, Yukarı Trakya Ovası‘nda yer almaktadır. Yüzölçümü 518.68 km² olan şehrin nüfusu 2015 yılı itibarı ile 14,612’dir.

Pavel Banya, özellikle maden suyu kaynakları ile bilinmektedir. İsa Beşoğlu ‘ nun, belediye başkanlığı görevine seçilmesiyle birlikte önemli bir aşama kat eden kentin, önümüzdeki yıllarda cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com