Ana Sayfa Bölge, Gündem 3 Şubat 2022 739 Görüntüleme

Kullanım alanı genişletilecek

Kırklareli Kavaklı’da bulunan Kavaklı Meşe Korusu Tabiat Parkı’nın kullanım alanı genişletilecek. Kırklareli Valiliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Kavaklı Meşe Korusu Tabiat Parkının genişlemesiyle atıl olan bölgelerin doğal hatlarına dokunulmadan uygulanan projeler sonunda bağımsız bölümler oluşturulacak.

 

Kırklareli Valiliği’nden Kavaklı Meşe Korusu Tabiat Parkı’nın genişletilmesi ile ilgili yapılan açıklamada; “İlimizin doğa turizmindeki saklı cennetlerinden birisi olan Kavaklı Meşe Korusu Tabiat Parkının kullanım alanı, Valiliğimizce yürütülen çalışmalar ile genişletilerek halkımızın hizmetine sunulacak.

Kavaklı Meşe Korusu Tabiat Parkının genişlemesiyle atıl olan bölgelerin doğal hatlarına dokunulmadan uygulanan projeler ile kamelyalar, piknik üniteleri, büfe ve restoran, açık spor tesisleri, otopark, wc, çocuk oyun parklarının yer alacağı günü birlik kullanım sahası dışında, yürüyüş ve bisiklet yolları ile doğada konaklama imkânı sağlayacak çadır ve karavan kampı aktivitelerinin yapılabileceği bağımsız bölümler oluşturulacak. İlimize hayırlı olsun. Her şey Kırklareli için.” Denildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com