Ana Sayfa Bölge, Gündem 17 Mayıs 2022 484 Görüntüleme

Veda gecesi düzenlendi

Vali Osman Bilgin’in Şırnak Valisi olarak atanması münasebetiyle Kırklareli Kırklareli Valiliği tarafından  16 Mayıs 2022 Pazartesi günü onuruna veda gecesi düzenlendi.

Vali Osman Bilgin Eşi İlknur Bilgin ile birlikte onurlarına düzenlenen veda gecesinde Milletvekili, İl Protokolü, İl Müdürleri, Belediye Başkanları, Muhtarlar, STK Temsilcileri ile her kesimden vatandaşlar ile tek tek vedalaşarak, helalleştiler.

Vali Osman Bilgin’in Şırnak Valisi olarak atanması münasebetiyle Kırklareli Kırklareli Valiliği tarafından  onuruna düzenlenen veda gecesinde duygu dolu anların yaşandı. Veda gecesinde Vali Bilgin yaptığı konuşmada; “12 Mayıs 2022 tarihinde yayımlanan 2022/209 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanmam nedeniyle 22 Mayıs 2018 tarihinde başladığım ve hizmet etmekten onur duyduğum Kırklareli Valiliği görevimden 18 Mayıs 2022 tarihinde ayrılıyorum.

Mülki İdare Amirliği mesleğine başladığım günden bugüne kadar “Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir!” düsturuyla insanı merkeze alan bir yönetim anlayışıyla; hizmetlerimizi hak, hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak yerine getirmeye özen gösterdim. Devletimizin şefkatini ve hoşgörüsünü en ücra köşelere varıncaya kadar hissettirerek, kamu yararını ön planda tutan bir anlayışla, hizmetlerin en verimli şekilde yerine getirilmesine azami gayret gösterdim. Bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında ekip ruhu içerisinde gecesini gündüzüne katarak çalışan, bizlere yardımcı olarak katkı sunan çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Trakya’nın incisi Kırklareli ilimiz, ülkemize sanayisiyle ve tarımı ile çok büyük değer katan önemli bir sınır ilimiz. İlk Valilik görevimi Kırklareli gibi bir İlde yapmanın büyük onurunu yaşadığımı da ayrıca belirtmek istiyorum. Görev yaptığım süre boyunca, Kırklareli’nin gelişmesini, vatandaşlarımızın huzurunu, güvenliğini, mutluluğunu, refahını önemseyerek kaliteli, etkin, verimli kamu hizmeti sunulması için Kamu Kurum ve Kuruluşları, yerel yönetimler, üniversite, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve yerel basınla iş birliği, güç birliği, el birliği, gönül birliği içerisinde uyum ve ahenk ile üstün görev ve hizmet anlayışıyla gayret ve çaba sarf ettik.

Kırklareli Valisi olarak büyük onur ve gururla yürütmüş olduğum görevim süresince her zaman destekleriyle bana güç veren Milletvekillerimize, Vali Yardımcısı ve Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın temsilcilerine, mesai arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve beni yürekten destekleyerek, bağrına basan Kırklarelili hemşerilerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor, gönülden teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kırklarelili hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma arz-ı veda ediyor, sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin. Allaha emanet olun” dedi.

Vali Osman Bilgin, Eşi İlknur Bilgin ve çocukları ile veda gecesine katılım sağlayan herkes ile hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştılar.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Konser ileri tarihe ertelendi

Konser ileri tarihe ertelendi

Tema Tasarım | Osgaka.com