Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Mayıs 2022 457 Görüntüleme

“Ruhları şad olsun”

Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Elmacıoğlu mesajında, “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” Dedi.

 

Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Elmacıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İstiklal mücadelemizin sembol günü olan 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Yüce Türk Milletinin bağımsızlığı için kurtuluş meş’alesini ateşlediği tarihin 103. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gelişerek yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve azmiyle başarılabileceğini düşünen Atatürk, Cumhuriyetimizin muhafazası ve savunulması görevini birçok sözünde vurguladığı gibi her zaman inandığı ve en çok güvendiği Türk gençliğine vermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Babaeskili gençlerimizin ve hemşirelerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com