Ana Sayfa Bölge, Gündem 23 Mayıs 2022 428 Görüntüleme

Valiler toplantısına katıldı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında video konferans sistemi ile düzenlenen Valiler toplantısına katıldı. Vali Ekici’nin katıldığı toplantıda, düzensiz göç ve uyuşturucu ile mücadele gibi konular ele alındı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Valiler, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma/Sahil Güvenlik Komutanları ile İl Göç Müdürlerinin katılımıyla 19 Mayıs 2022 Perşembe günü gerçekleşen Değerlendirme Toplantısına video konferans yöntemi ile katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Video konferans sistemi ile gerçekleşen toplantıda düzensiz göç ve uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere güncel konular değerlendirildi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com