Ana Sayfa Bölge, Gündem 27 Mayıs 2022 529 Görüntüleme

Vali Ekici Demirköy’ü ziyaret etti

 

Kırklareli Valisi Birol Ekici Demirköy’ü ziyaret etti. Vali Ekici, Demirköy İlçe gezisi kapsamında ilk olarak Pehlivanköy Kaymakamlığını ziyaret ederek, Demirköy Kaymakamı Yaşar Şimşek’den brifing aldı.

Demirköy Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Demirköy Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’den Belediye projeleri ve yatırımları ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakamlık ve Belediye başkanlığı ziyaretleri Kırklareli Valisi Birol Ekici, Demirköy İlçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi. Esnaflar ve vatandaşlar ile hasbihal ederek, isteklerini dinledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye Demirköy İlçe ziyaretlerinde Demirköy Kaymakamı Yaşar Şimşek, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün ile ilgili Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri eşlik ettiler.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

PAVLİ 12-15 EYLÜL’DE

PAVLİ 12-15 EYLÜL’DE

Tema Tasarım | Osgaka.com