Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Haziran 2022 476 Görüntüleme

Adı okulunda yaşayacak

Pınarhisar’da 05 Haziran Pazar günü, LGS Sınavının güvenli bir şekilde tamamlanması için görevinin başındayken yaşanan trafik kazasıyla  hayatını kaybeden Pınarhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü İbrahim Dalkılıç’ ın adı uzun yıllar görev yaptığı okulda yaşamaya devam edecek.

LGS sınavında görevli iken geçirdiği bir trafik kazası ile hayata veda eden okul müdürü İbrahim Dalkılıç’ın adı artık uzun yıllar müdürü olarak görev yaptığı okulunda yaşatılacak. Geçtiğimiz Perşembe günü Pınarhisar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun adı, İbrahim Dalkılıç İlkokulu olarak düzenlenen bir tören ile değiştirildi. Törene, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Milli Eğitim camiası, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra ailesi ve sevenleri katıldı

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Kırklareli Valisi Birol Ekici şunları söyledi:

“Bu gün rahmet ve dualarla andığımız kıymetli İbrahim öğretmenimize cenaze törenin de sizlere verdiğimiz sözü yerine getirerek, 33 yıllık meslek hayatının uzun bir süresinde görev yaptığı okula İbrahim Dalkılıç ismini vererek, adını yaşatıyoruz. Bu vesileyle merhum İbrahim öğretmenimize tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına ve öğrencilerine başsağlığı diliyorum. Okulumuzun yeni adının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com