Ana Sayfa Bölge, Gündem 29 Haziran 2022 701 Görüntüleme

Yaz Kur’an Kursları Başladı

Okulların kapanması ile birlikte Babaeski’de yaz Kur’an kursları açıldı. Yurt genelinde 27 Haziran’da başlayan Kur’an kursları 2 ay sürecek. Babaeski’de açılan kurslara katılmak için başvurular 4 Temmuz’a kadar yapılabilecek.

Babaeski İlçe Müftülüğü’nden yapılan açıklamaya göre, çocuklarını yaz Kur’an Kurslarına göndermek isteyen anne babalar için başvurular, cami, kurs veya Babaeski Müftülüğü’ne 4 Temmuz’a kadar yapılabilecek. Ayrıca, yaz Kur’an Kurslarına 4-22 yaş grubu arasındaki çocuk ve gençler kayıt olabilecek. Bu kapsamda, 4-9 yaş grubundaki öğrencilerin velileri, bölgesindeki en yakın Kur’an kursuna bizzat giderek başvurabilecek.  27 Haziran Pazartesi başlayacak Kur’an kursları 26 Ağustos Cuma günü sona erecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com