Ana Sayfa Bölge, Gündem 8 Temmuz 2022 652 Görüntüleme

Babaeskili imam birinci oldu

Babaeski’ye bağlı hazineler köyü imam hatibi Sezer Verim, Kırklareli’ İl müftülüğünde düzenlenen; Ezan-ı güzel okuma yarışması, etkili hutbe sunumu yarışması ve hadis ezberleme yarışmaları’nda, Ezan-ı en güzel okuyarak birinci oldu…

 

Babaeski İlçe Müftülüğü’ndne yapılan açıklamada; “Başta Ezanı Güzel okuma yarışması Kırklareli İl 1. Hazinedar Köyü İmam-hatibi Sezer Verim olmak üzere diğer hocalarımızı tebrik eder, bölge yarışmalarında başarılar dileriz” denildi.

 

İl geneli Ezanı Güzel Okuma Yarışması, Etkili Hutbe Sunumu Yarışması ve Hadis Ezberleme Yarışmaları Kırklareli İl Müftülüğü’nde yapıldı. Yarışma sonunda Babaeski’ye bağlı hazineler köyü imam hatibi Sezer Verim birinci oldu.  Verim, Kütahya’da düzenlenecek olan bölge yarışmasında Kırklareli’ni temsil edecek.

 

Kırklareli il Müftüğü’nde düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması ve Hadis Ezberleme Yarışmalarında dereceye giren isimler şöyle:

Ezanı Güzel Okuma yarışmasında

  1. Babaeski Haznedar Köyü İmamı Sezer Verim

2.Pehlivanköy Merkez Cami İmamı Mustafa Hançer

3.Üsküp Cevatpaşa mah. Camii İmamı Recep Kandil

 

Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında

1.Kofçaz Merkez Cami İmamı Emre Yücel

2.Lüleburgaz Evrensekiz Ksb. Merkez Camii İmamı Kamil Öz

3.Pınarhisar Sütlüce Kafkas Camii İmamı Arif Sağbazar

 

Hadis Ezberleme Yarışmasında

1.Demirköy Balaban Köyü Cami İmamı Abdulkadir Sarıcı

2.Vize Küçükyayla Köyü Camii İmamı Eyyüp Kalan

Kırklareli il Müftüğü’nde düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması ve Hadis Ezberleme Yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kırklareli İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Müftülüğü olarak Dereceye giren görevlilerimizi tebrik ederiz bölge finallerinde Başarılar Dileriz.” denildi.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GÜME’DE SON  BAŞVURU

GÜME’DE SON BAŞVURU

Tema Tasarım | Osgaka.com