Ana Sayfa Gündem 25 Şubat 2025 157 Görüntüleme

Başkan Fırat Yayla, Uluslararası Boşnak Zirvesi’ne Katıldı

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Türkiye Bosna Sancak Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Boşnak Zirvesi’ne katılarak, 13 farklı ülkeden gelen bürokratlar, belediye başkanları ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

Zirvede ortak tarih, kültürel miras ve iş birliği fırsatları üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yayla, “Kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendiren bu anlamlı organizasyonda bulunmaktan büyük onur duydum. Kültürel mirasımızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına atılacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yayla, Boşnak kültürünün ve tarihî bağların korunmasının önemine vurgu yaparak, “Bu değerli zirveyi düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Zirve, Türkiye ile Balkanlar arasındaki dostluk ve iş birliğini daha da pekiştiren önemli bir platform olarak dikkat çekti.

HABER: AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com