Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, seçim sürecinde birlikte yol aldığı meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ve onların kıymetli aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu özel akşamda, seçim sürecinde verilen emeğin ve gösterilen dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı.
Başkan Yayla, iftar programında yaptığı konuşmada, omuz omuza yürüdükleri bu yolculuğun ilçenin geleceğine yön verdiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. “Birlik ve beraberlik içinde attığımız adımlar, ilçemizin geleceğini şekillendiriyor. Bu sürecin en başından beri samimiyetle emek veren, destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum,” diyerek, dayanışma ruhunun önemine dikkat çekti.
Geleceğe dair inançlarını tazelediklerini ve Babaeski’yi daha güzel yarınlara taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Yayla, bu birlikteliğin güçlenerek süreceğini vurguladı.
Program, samimi sohbetler ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.
HABER: AYLİN AYAZ