Ana Sayfa Gündem, Sağlık 29 Mayıs 2023 1074 Görüntüleme

Hastanede kırmızı kod tatbikat yapıldı

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hasta Personel Tahliyesi ve Yangın konulu Kırmızı Kod Tatbikatı yapıldı.

Yapılan açıklamada; ‘’Hastanemizde ‘’ Hasta-Personel Tahliyesi ve Yangın ‘’ konulu Kırmızı Kod Tatbikatı ;

Hastanemiz Sivil Savunma Birimi ve Kırklareli İtfaiye Müdürlüğü’nün organizasyonu ile ;hastanemiz Söndürme-Kurtarma-Koruma ve İlkyardım ekiplerinin katılımı ile başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Tatbikat öncesinde tüm çalışan personele;

• Temel Afet Bilinci ve Yönetimi,

• Acil Durum Yönetimi ,

• Yangın ve Çeşitleri ,

• Yangın Söndürme Cihazlarının Kullanımı,

• Afet Öncesi ,Sırası ve Sonrasında Yapılması Gerekenler ile bunlardan korunma yöntemleri hakkında eğitim verildi’’ denildi.

Haber: Semra Gören

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com