Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 25 Ağustos 2023 886 Görüntüleme

‘’İş ve proje üretmeye devam edeceğiz’’

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker,  birçok vatandaşa istihdam sağlayacak fabrikanın geçmişte yapılan girişimler sonucunda 4 Eylül 2023 Pazartesi günü açılacağını açıkladı.

Başkan Türker;

‘’Bu Fabrika açılmaz demişlerdi !!!

Ancak , 2015 yılından beri yaptığımız girişimler sonucunda Fabrika 4 Eylül 2023 Pazartesi günü açılıyor,

Fabrikanın açılması için Koç Holding , Sabancı Holding , Zorlu Tekstil vb bir çok firmaya ziyaretler yapmıştık, 2019 yılında İlda Tekstil firma sahibi  Davut İkiz Bey peşin ödeme yaparak Fabrikayı İş Bankasından satın aldı , Pandemi sürecine takılan açılış ertelendi ,

Avrupa Ülkelerine ihracat yapan Fabrika özellikle Kadın giyimi üzerine yoğunlaştı .

Toplam 35.000 metrekare alan üzerinde , 17.500 metrekare kapalı alanda üretime başlayacak Fabrika bir çok vatandaşımıza iş ve ekmek sağlayacak .

Fabrikada , kumaş geldiğinde Kadın Tişörtü ve gömleği üretecek, çevreye zararlı boyamanda vb kesinlikle olmayacak .

Fabrikanın , Kaynarcamıza , bölgemize , güzel Ülkemize ve değerli Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Bizleri misafir eden , Fabrika Genel Müdürü  İbrahim Sever Bey’e çok teşekkür ediyorum.

İş ve proje üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Henüz 14 yaşındaki genç yazar M. Ömer Güngören, ilk kitabını yürüyüş yaparken, okulda teneffüsteyken, spor yaparken, restoranda otururken yazdı!  Elle veya klavyeyle yazarak, zihninden geçen düşüncelerin hızına yetişemeyen genç yazar, hayallerini ilham geldikçe ses olarak kaydetti. Pandemi döneminde deşifresini yaparak ilk romanı Derviş Aldanması’nı yazdı. AGATHA CHRISTE DE SES KAYIT CİHAZI KULLANDI   Dünyaca ünlü birçok yazar da eskiden beri bu yöntemi kullanıyor. Polisiye roman yazarı Agatha Christe 66 kitabının yaklaşık yarısını II. Dünya Savaşı’ndan sonra yaygın bir şekilde kullanılmaya başlayan bir ofis kayıt cihazı Dictaphon kullanarak dikte etmişti.   Günümüzün tanınmış bilim kurgu yazarlarından Kevin J. Aderson, Saga of the Seven Suns serisinin büyük bölümünü Utah’ın güneyindeki Capital Reef National Park kanyonlarında yürürken yazdı.    İlham geldiğinde kağıt kalem aramadan bir ses kayıt cihazına, cep telefonuna ya da tabletinize kayıt yapmanızı öneren M. Ömer Güngören, yazıya dökülmüş düşüncelerin ses kayıtlarıyla bir kitabın nasıl yazılacağı konusunda şu bilgileri verdi: SES KAYDI ELLE YAZMAKTAN DAHA HIZLI “Konuşurken akıp giden sözcükler, yazmaya oturunca uçuverir. Düşüncelerinizin yazıya aktarılmasında kayıtların gücünden yararlanın. Çünkü ses kayıtları daha yaratıcı olmanıza izin verir. Düşüncelerinizi konuşmak, spontane fikirleri ve akışı, sözcük akışını ve doğal diyaloğu yakalamak için çok daha uygundur. Bu, aynı zamanda muazzam bir zaman tasarrufu sağlar. Aynı anda yazmak ve düşünmek sizi yavaşlatabilir. Kendinizi ortalama konuşma hızında kaydetmek, dakikada yaklaşık 150 kelimeye denk gelir. Yazıya aktardığınız düşüncelerin dökümünü kaydetmek iki kat zaman tasarrufu sağlar. Bu yöntem üretkenliğinizi artırır. Ayrıca yüksek sesle konuşmak elle yazmaktan daha hızlıdır. Ses kayıtları zihninizi serbest bırakmanıza izin verir. Bunu yaparken aynı anda adım atabilir, oturabilir, uzanabilir veya yürüyebilir ve her yerde kayıt yapabilirsiniz.”

Henüz 14 yaşındaki genç yazar M. Ömer Güngören, ilk kitabını yürüyüş yaparken, okulda teneffüsteyken, spor yaparken, restoranda otururken yazdı! Elle veya klavyeyle yazarak, zihninden geçen düşüncelerin hızına yetişemeyen genç yazar, hayallerini ilham geldikçe ses olarak kaydetti. Pandemi döneminde deşifresini yaparak ilk romanı Derviş Aldanması’nı yazdı. AGATHA CHRISTE DE SES KAYIT CİHAZI KULLANDI Dünyaca ünlü birçok yazar da eskiden beri bu yöntemi kullanıyor. Polisiye roman yazarı Agatha Christe 66 kitabının yaklaşık yarısını II. Dünya Savaşı’ndan sonra yaygın bir şekilde kullanılmaya başlayan bir ofis kayıt cihazı Dictaphon kullanarak dikte etmişti. Günümüzün tanınmış bilim kurgu yazarlarından Kevin J. Aderson, Saga of the Seven Suns serisinin büyük bölümünü Utah’ın güneyindeki Capital Reef National Park kanyonlarında yürürken yazdı. İlham geldiğinde kağıt kalem aramadan bir ses kayıt cihazına, cep telefonuna ya da tabletinize kayıt yapmanızı öneren M. Ömer Güngören, yazıya dökülmüş düşüncelerin ses kayıtlarıyla bir kitabın nasıl yazılacağı konusunda şu bilgileri verdi: SES KAYDI ELLE YAZMAKTAN DAHA HIZLI “Konuşurken akıp giden sözcükler, yazmaya oturunca uçuverir. Düşüncelerinizin yazıya aktarılmasında kayıtların gücünden yararlanın. Çünkü ses kayıtları daha yaratıcı olmanıza izin verir. Düşüncelerinizi konuşmak, spontane fikirleri ve akışı, sözcük akışını ve doğal diyaloğu yakalamak için çok daha uygundur. Bu, aynı zamanda muazzam bir zaman tasarrufu sağlar. Aynı anda yazmak ve düşünmek sizi yavaşlatabilir. Kendinizi ortalama konuşma hızında kaydetmek, dakikada yaklaşık 150 kelimeye denk gelir. Yazıya aktardığınız düşüncelerin dökümünü kaydetmek iki kat zaman tasarrufu sağlar. Bu yöntem üretkenliğinizi artırır. Ayrıca yüksek sesle konuşmak elle yazmaktan daha hızlıdır. Ses kayıtları zihninizi serbest bırakmanıza izin verir. Bunu yaparken aynı anda adım atabilir, oturabilir, uzanabilir veya yürüyebilir ve her yerde kayıt yapabilirsiniz.”

Tema Tasarım | Osgaka.com