Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nden iş insanları Hakan Özgül ile Hüseyin Özgül’ü ağırladı. Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Kırklareli’deki yatırım imkanları hakkında bilgiler verdi.
* Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını anlatıyoruz”
Kırklareli’nin ekonomisinin canlandırarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ni anlattıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu anlatımlarımız sayesinde ilimize yatırım yapmak isteyenler bizleri ziyaret ederek bilgiler alıyor” dedi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı iş insanları Hakan Özgül ile Hüseyin Özgül’e teşekkür etti.
HABER MERKEZİ