Ana Sayfa Gündem 5 Mart 2025 95 Görüntüleme

Kırklareli TSO’nun 2025 Yılı Şubat Ayı İçerisinde Gerçekleştirdiği İşlemlerin İstatistikleri Paylaşıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) tarafından 2025 yılı Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen işlemlerin istatistikleri ile ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Şubat ayı içerisinde 24 firmanın kuruluşunu gerçekleştirdik. 3 adet Yerli Malı Belgesi verdik. 162 adet Faaliyet Belgesi hazırladık. 8 adet Kapasite Raporu, 15 adet İhracat Dolaşım Belgesi, 6 adet Ekspertiz Raporu, 14 adet K Belgesi, 119 adet Sayısal Takograf Kartı verdik. Odamıza ait Sosyal Medya Hesaplarımıza Şubat ayı içerisinde toplam 174 bin 723 kişi erişim sağladı.”

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Babaeski’de Güvenli Yolculuk

Babaeski’de Güvenli Yolculuk

Tema Tasarım | Osgaka.com