Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Tüfekçi, Zortul Medya Grubu A.Ş. bünyesindeki Babaeski Gündem Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tüfekçi, gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aylin Ayaz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Hasan Tüfekçi, 8 Nisan Romanlar Günü’nde gazetenin yapmış olduğu haberin içeriğini çok beğendiğini ifade ederek, gazetenin Romanlar ile ilgili gösterdiği özenli ve dikkatli çalışmayı takdirle karşıladığını belirtti. Tüfekçi, aynı zamanda, gazetemizin özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti.
Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aylin Ayaz ise, Başkan Tüfekçi’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, derneğin çalışmalarını ve toplumsal katkılarını takdirle izlediklerini ifade etti.
Bu ziyaret, Babaeski Gündem Gazetesi’nin yerel ve toplumsal meselelerde duyarlı bir medya anlayışı sergilemeye devam edeceğinin bir göstergesi olarak öne çıkıyor.
HABER: EZGİ BALMUMCU